Beoordelingen van Intisari Amsterdam

Recente recensies van Intisari Amsterdam

5 sterren na 47 reviews

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van een afhaalmaaltijd van Intisari, onze weekelijkse treat. Het tasje stond keurig klaar bij de deur op het afgesproken tijdstip en de gerechten waren opnieuw superlekker. Deze keer hadden we een nieuw gerecht, de Gulai Daging Sapi, rundvlees gestoofd in kokos-kerrie saus met kardemom en kaneel: zacht en vol van smaak, zeker een aanrader. Bedankt Serena en team Intisari en tot gauw weer! Marina&Rudi

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Intisari is gewoon geweldig! Heel goed eten, verfijnd. Perfecte timing met bezorging. We hebben weer genoten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, alles smaakte heerlijk vers! De nog knapperige groente was een positieve verassing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd kwam onze rijsttafel aan. Alles heerlijk vers en goed warm. Echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Allereerst wil ik jullie bedanken voor het openen van de deuren van het restaurant. Heerlijk eten zoals altijd. Tot de volgende keer!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was erg toe aan Indonesisch eten en waar kun je dat beter dan bij Intisari! De kwaliteit was weer top! En het werd stipt op de afgesproken tijd bezorgd. Ik kijk wel uit naar de heropening om weer te genieten van de gastvrijheid.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Verfijnde smaken, we smullen! Op tijd klaar en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! We hadden een rijsttafel voor twee personen en nog wat andere dingen waaronder spekkoek en cendol. Cendol werd op verzoek gemaakt! Heb ervan genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Smakelijk en netjes verpakt. Goed adres: Ik beveel het aan!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste rijsttafel die ik ooit heb gegeten!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!! Heel blij met deze afhaalmogelijkheid :-)

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer gegarandeerd goede service en heerlijk eten

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een rijsttafel, soto ayam en loempia’s besteld. De bevestiging gaf aan dat rond 19:30 geleverd zou worden. De levering was spot-on door Joey! De maaltijden waren warm, loempia’s knapperig en het geheel prima verpakt. Qua smaak kan ik alleen maar zeggen dat ik ervan blíj́f eten! Heerlijk, op en top smaakexplosies, lekker pittig en de saté zo mals en lekkere grillsmaak! Wij bestellen graag nog een keer! Top!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd geleverd, de rijsttafel was erg goed, genoten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd. Geleverd op de afgesproken tijd. Zeer blij met dit restaurant. Hele vriendelijke mensen en waanzinnig lekker eten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden de rijsttafel voor 2 personen. Alles was stuk voor stuk verrukkelijk. Echt genoten. En perfect op tijd bezorgd. Aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook vandaag een tas vol heerlijks gehaald bij Serena en haar team. We kunnen tegenwoordig niet naar Bali, maar ze brengt de heerlijke Balinese keuken zeer dichterbij!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Echt heerlijk eten en ruime porties!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt een aanrader is de rijsttafel.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer superlekker eten van Intisari gekregen, troosteten! De soep is echt een aanrader, zo vers en geurig, En de gefrituurde maiskoekjes, zo krokant! En natuurlijk mijn lieveling, de ikan goreng petai, vis in een krokant jasje met een fantastisch niet al te heet sausje met petai bonen. Kortom: altijd smullen van Intisari!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. 1 puntje, beetje zonde van veel plastic bakjes. Misschien kan dat in toekomst nog iets minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was superlekker! Bezorging sneller dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker bij Intisari! De smaken zijn perfect, het samenspel van de kruiden heel subtiel, een feestje voor je smaakpapillen! Top keuken, top kok en top hulpjes bij Serena! Tot gauw weer! Marina

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en hele fijne mensen. Gaan er zeker weer heen!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de rijsttafel besteld. Deze kwam precies op de afgesproken tijd en was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel voor 2 personen! En als toetje smullen van een stukje spekkoek; ik raad Intisari zeker aan!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kunnen heel kort over zijn. Dit eten is echt bizar lekker. We hadden de rijsttafel en een cocktail. Heerlijk! Bezorging was top! We hopen jullie snel weer te kunnen zien in het restaurant.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede vegan rijsttafel af kunnen halen. Netjes ingepakt, gevarieerd, heel smakelijk! Tot de volgende keer

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten! Goede service

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, keurig warm en ingepakt, lag op afstand van het aardig personeel te wachten op het afgesproken tijdstip. We zijn al een jaar erg blij met dit klein restaurant dat nu dezelfde kwaliteit blijft leveren met dezelfde glimlach maar in bakjes!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handige bestel website. Heerlijk gegeten. Ruim voldoende en alles stond klaar op het afgesproken tijdstip. Ware verwennerij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het kader van Support de local ondernemer, op zondagavond een rijsttafel besteld. We hebben super lekker gegeten en het was meer dan genoeg! Iets minder dan een uur gewacht, wat voor zondagavond prima is! We gaan hier zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en mooi op tijd bezorgd! Helaas de saté vergeten, maar voordat de bezorger er was al bericht en na bezorgd voor ik mijn bord leeg had. Goeie service!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en heel behulpzaam. De gehele rijsttafel was glutenvrij!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was mooi op tijd klaar en goed verpakt.